Braća izbola poznanika na porodičnom slavlju

Nebojša Tomašević
Braća izbola poznanika na porodičnom slavlju

DOBOJ – Sadmir Dž. (44) uboden je tri puta nožem u grudi i stomak u tuči sa braćom Ibrom O. (38) iz Doboja i Šefikom Š. (43) koji ima državljanstvo SAD, saznaje "Glas Srpske".

Kako nam je potvrđeno, sve se desilo 13. januara u kasnim časovima tokom porodičnog slavlja u jednom lokalu, a  navodno je oštećeni rekao braći nešto što ih je naljutilo i došlo je do svađe i tuče.

- Tokom obračuna jedan od braće je potegao nož i izbo Sadmira Dž. On je prevezen u dobojsku bolnicu “Sveti apostol Luka”  i trenutno nije životno ugrožen. Braća su uhapšena sutradan -rekao je izvor blizak istrazi.

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da su uhapšeni I.O. iz Doboja i Š.Š. iz Amerike zbog sumnje da su napali S.Dž. i upotrebom hladnog oružja  nanijeli mu teške tjelesne povrede. Istakli su da je povrijeđeno lice zadržano  na liječenju u bolnici “Sveti apostol Luka” u Doboju.

- Policiji je u subotu, 13. januara, u 23.10 časova prijavljeno da je u jednom ugostiteljskom objektu u Doboju došlo do fizičkog obračuna između navedenih lica pri čemu je lice S.Dž. zadobilo teške tjelesne povrede, usljed upotrebe hladnog oružja.U nedjelju, 14. januara, oko tri  časa policija je uhapsila I.O. i Š.Š a po kompletiranju i dokumentovanju predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu teška tjelesna povreda-stoji u saopštenju policije.

N.T.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana