Bježao od policije u „tojoti“, pa uhapšen zbog droge

Nebojša Tomašević
Pronađena droga
Foto: Ustupljena fotografija | Pronađena droga

BANjALUKA - Policija je uhapsila A.M. iz Banjaluke i kod njega pronašla oko 40 grama marihuane i četiri grama kokaina nakon što je bježeći od patrole iz vozila "tojota" bacio narkotike.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su da su se sve desilo sinoć oko 20 časova kada je policija pokušala da zaustavi "tojotu" u ulici Branka Ćopića.

- Vozilom je upravljao A.M. koje se nakon što je ugledalo policiju dalo u bijeg. Kroz otvoren prozor vozila tokom bijega lice je izbacilo nepoznat predmet - rekli su u policiji.

Nakon kraćeg vremena patrola je sustigla "tojotu" te uhapsila vozača A.M, a pretresom vozila i prostorija koje koristi nađeni su narkotici.

Prema policijskom saopštenju  pronađeno je 3, 9 grama kokaina i 40 grama marihuane te digitalna vaga.

- U toku je kriminalistička obrada lica, a o svemu navedenom obaviješteni su dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci. Preduzimaju sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga  - rekla je portparol Policijske uprave Banjaluka Milana Stojanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana