Bivši član obezbjeđenja Darka Šarića pao u Rudom

Nebojša Tomašević
Bivši član obezbjeđenja Darka Šarića pao u Rudom

RUDO - Bivši član obezbjeđenja narko-bosa Darka Šarića, Srđan Klisura uhapšen je u Rudom na osnovu pojternice Interpola Srbije, a zajedno sa njim priveden je i Strahinja Cvetić, potvrđeno je "Glasu Srpske"

Saznajemo da Klisuru Srbija traži za izdržavanje zatvorske kazne za nanošenje teške povrede. Cvetić je uhapšen jer se nalazio s njim i provjerama je utvrđeno da za njim nema potjernice pa će biti pušten.

Klisura je dobro poznat po krivičnim djelima, a u Italiji je osuđen na 13 godina zatvora zbog šverca 60 kg kokaina. On je tu kaznu kako saznajemo odležao.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, navodeći inicijale, saopštili su da su Klisura i Cvetić uhapšeni u srijedu u Uvcu kod Rudog.

 - U toku su pretresi objekata i prostorija koje su koristila navedena lica.  Nakon kriminalističke obrade lice S.C. će biti pušteno iz službenih prostorija, dok će lice S.K., za kojim je Republika Srbija raspisala potjernicu, biti sprovedeno i predato u nadležnost Suda BiH- rekli su u MUP-u RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana