Bijeljinac ošamario profesoricu jer je udaljila njegovo dijete s nastave

Nebojša Tomašević
Foto: Info Bijeljina

BIJELjINA – Bjeljinac D.K. prekršajno je sankcionisan jer je dva puta omašario profesoricu Oliveru Krsmanović u Srednjoj poljoprivrednoj i medinskoj školi u Bijeljini, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Bijeljinac je, kako saznajemo, to uradio jer je profesorica udaljila njegovu kćerku s nastave i zbog loših ocjena.

- On je nezadovoljan time i lošim ocjenama svog djeteta došao u školu i napao profesoricu. Vrijeđao je i galamio na nju te je na kraju udario dva šamara – rekao je izvor "Glasa".

Iz Policijske uprave Bijeljina saopšteno je da je policija sankcionisala D.K. iz Bijeljine, zbog počinjenih prekršaja vriđenje i tuča i fizički napad.

- Policijskoj stanici Bijeljina 2 je 11. oktobra prijavljeno  da je lice D.K. u zbornici jedne srednje škole u Bijeljini fizički napalo i vrijeđalo prosvjetnog radnika. Odmah po prijavi su postupili policijski službenici koji su potvrdili navode prijave, te preduzeli sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti – stoji između ostalog u saopštenju policije.

Povodom ovog događaja škola je, kako su rekli u ovoj ustanovi, o događaju  istog dana kada se sve desilo informisane nadležne institucije.

- Aktiv direktora regije Semberija i Majevica osuđuju napad na svakog prosvjetnog radnika i apeluje na društvo da treba da ima poseban senzibilitet kada su u pitanju prava prosvjetnih radnika, što je navedeno kao zaključak na sastanku Aktiva, održanog danas, a koji prenosimo po ovlaštenju istog-  navodi se u dopisu škole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana