Banjaluka: Potraga za licem zbog lažne prijave o postavljenoj bombi

Srna
Foto: Ilustracija

Banjalučka policija traga za licem koje je lažno prijavilo da je u ugostiteljskom objektu u ulici Jovana Dučića u Banjaluci postavljena bomba koja će eksplodirati.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da se radi o krivičnom djelu izazivanje opšte opasnosti, te podsjećaju da je nepoznato lice u subotu, 25. decembra, u 23.09 časova pozvalo policiju i prijavilo da je u jednom od dva ugostiteljska objekta u ulici Jovana Dučića, postavljena bomba koja će eksplodirati.

Provjerama i pregledom utvrđeno je da se radi o lažnoj prijavi, a o svemu je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Policija u Banjaluci radi i na rasvjetljavanja krivičnog djela razbojništvo, koje je nad radnikom benzinske pumpe počinio maskiran i naoružan muškarac. Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelom iznosi oko 400 KM.

U saopštenju Policijske uprave navodi se i da je policija tokom vikenda uhapsila lice čiji su inicijali B.B. iz Fojnice, kod kojeg je prilikom racije u ugostiteljskom objektu, pronađena i oduzeta određena količina bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na drogu "spid".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana