Banjalučanin uhapšen zbog krađe kvada

N. T.
Foto: MUP Republike Srpske

BANjALUKA - Policija je u okviru akcije “Kros” uhapsila N.R. iz Banjaluke zbog sumnje da je ukrao četvorocikl “kvad” u Laktašima.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka pomenuti je uhapšen jutros oko 4.45 časova zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

- Policijskoj stanici Laktaši, 19. septembra oštećena osoba je prijavila da je nepoznato lice tokom prethodne  noći iz garaže porodične kuće ukralo  četvorocikl zakozvani  „Quad”. Preduzimanjem operativnih mjera i radnji, policijski službenici su sinoć na području Laktaša, pronašli otuđeni četvorocikl. Danas su na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršeni pretresi na više lokacija na području Banjaluke i Laktaša, kojom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela - stoji u saopštenju policije.

Navode da je akcija “Kros” izvedena u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

- Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a lice N.R. će danas uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu - naglasili su u PU Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana