Banjalučanin povrijeđen tokom utovara namještaja za humanitarno udruženje zadobio više preloma

Nebojša Tomašević
Banjalučanin povrijeđen tokom utovara namještaja za humanitarno udruženje zadobio više preloma

BANjALUKA - Volonter udruženja "Mozaik prijateljstva" R.J. (67) iz Banjaluke, koji je jutros povrijeđen kada ga je udario kombi koji se sam pomjerio, zadobio je više preloma na tijelu ali nije životno ugrožen.

Nezgoda se desila rano jutros u ulici Ante Jakića u Banjaluci kada je R.J. pomagao pri istovaru namještaja koji je doniran za ovo udruženje. Prema nezvaničnim informacijama, kombi se iznenada pomjerio i udario ga.

U Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske su rekli da im je pacijent dovezen u 8.45 časova.

- Pacijent R.J. je imao povrede u predjelu lijevog ramena, lijeve nadlaktice i grudnog koša.  Za sada je stabilan, svjestan i komunikativan i ostaje na daljem praćenju i liječenju - navode u UKC-u Srpske.

Predsjednik „Mozaika prijateljstva“ Miroslav Subašić je rekao da su odmah nakon nesreće brzo reagovali ekipa Hitne pomoći kao i policija.

On je kazao da su ljekari uložili maksimalne napore, te da su povrijeđenom volonteru odmah pružili  neophodnu pomoć te mu je stanje bilo stabilno.

"Za sada je stabilan, svjestan i komunikativan i ostaje na daljem praćenju i liječenju", navode iz UKC RS.

Podsjećamo da se nezgoda desila jutros kada je Banjalučanin pomagao da se utovari donirani namještaj, u banjalučkoj Ulici Ante Jakića, ali se kombi pokrenuo i povrijedio ga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana