Banjalučanin podlegao povredama, povrijeđeno četvorogodišnje dijete

ATV
Banjalučanin podlegao povredama, povrijeđeno četvorogodišnje dijete

BANjALUKA - Nenad L. (66) iz Banjaluke podlegao je u UKC Republike Srpske od posljedica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Bistrici kod Banjaluke kada je došlo do sudara tri automobila.

On je bio suvozač u automobilu ”daevu”, kojim je upravljao Jelenko L. (68), a u kojem je povrijeđen i putnik Lazar K. (63). Lake povrede u UKC Srpske konstatovane su i četvorodišnjoj djevojčici L.M. koja se vozila u ”renou”, kojim je upravljao njen otac Dmitar M. (38). Treće vozilo koje je učestvovalo u sudaru je ”nisan”, njemačkih registarskih oznaka, za čijim volanom je bio Ranko B. (54).

Podsjetimo, nesreća se dogodila oko 18.45 časova na dijelu regionalnog puta Banjaluka - Bronzani Majdan. Očevici su ispričali da su nakon sudara reagovali vatrogasci koji su sjeli lim na vozilu kako bi izbavili povrijeđene. Četiri osobe su prevezene u UKC Republike Srpske, a Nenad L. podlegao nekoliko sati nakon nesreće, dok su ostalim povrijeđenima konstatovane lake povrede, piše ATV.

Uviđaj na mjestu nesreće izvršila je saobraćajna policija, a tačne okolnosti nesreće se istražuju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci koji je naložio da se preduzmu sve istražne mjere i radnje radi utvrđivanja uzroka nesreće i eventualne krivične odgovornosti vozača. Naložena je i obdukcija tijela stradalog Nenada L. koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana