Banjalučanin počinio niz krivičnih djela: Oduzeti mu pečati Šuma Srpske i doktora porodične medicine

J.Sa.
Foto: Ustupljena fotografija

BANjALUKA- Banjalučanin Mihajlo P. (21) uhapšen je zbog sumnje da je počinio više krivičnih djela, a nakon što je policija kod njega pronašla dva plinska pištolja, amfetamin, službene lisice, dva kilograma tableta, kao i dva pecata javnih preduzeća, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su da je osumnjičeni uhapšen u srijedu, te da su izvršeni pretresi na više lokacija na području Banjaluke koje osumnjičeni koristi.

- Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su M. P. iz Banjaluke zbog sumnje da je počinilo krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga falsifikovanje isprave i izrada, nabavljanje, posjedovanje, prodaja ili davanje na upotrebu sredstava za falsifikovanje isprava  kao i počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru - navodi se u saopštenju policije.

Dodaju da su izvršeni pretresi stana i drugih prostorija na više lokacija na području Banjaluke, a koje koristi osumnjičeni.

- Tom prilikom pronađena su i oduzeta dva plinska pištolja, amfetamin, službene lisice, četiri prozirne PVC vrećice sa tabletama ukupne bruto mase 2kg, tablete "LAPONEX" i "TRITTICO, dva pečata javnih preduzeća , kućište računara, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela - pojasnili su u policiji.

Kako saznajemo osumnjičeni je od ranije poznat policiji, a kod njega je, između ostalog, pronađen pečat "Šuma Srpske" kao i pečat jednog doktora porodične medicine.

Sve aktivnosti preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda u Banjaluci.

Protiv osumnjičenog će nakon kompletiranja predmeta biće dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana