Banjalučanin pijan pokušao opljačkati apoteku

Nebojša Tomašević
Banjalučanin pijan pokušao opljačkati apoteku

BANjALUKA - Davor M. (31) iz Banjaluke uhapšen je juče zbog sumnje da je provalio u apoteku u naselju Obilićevo, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale, saopštili su da iz apoteke nije ništa ukradeno jer je lopova omeo alarm.

- Nadležnoj policijskoj stanici, 11. decembra pet minuta iza ponoći je iz jedne banjalučke agencije za obezbjeđenje prijavljeno da je izvršena provala u apoteku u naselju Obilićevo u Banjaluci. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i utvrdili da je nepoznato lice otvorilo zadnja vrata apoteke, nakon čega se oglasio alarm, te iz apoteke nije ništa ukradeno - rekli su u PU Banjaluka.

Dodaje se da su policijski službenici uhapsili D.M u blizini apoteke.

-  Lice D.M. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 1,98 g/kg alkohola u organizmu. O svemu navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenom krivičnom djelu, te da se protiv lica D.M. nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj u redovnoj proceduri - istakli su u policiji.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana