Banjalučanin palicom oštetio tuđe vozilo, pa kažnjen

Srna
Foto: Arhiva

BANjALUKA- Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uručili su prekršajni nalog licu iz tog grada čiji su inicijali D.R. zbog kršenja odredaba Zakona o javnom redu i miru i Zakona o oružju i municiji, odnosno zbog toga što je oštetilo tuđe vozilo.

Iz ove uprave je saopšteno da je oštećeno lice istog dana policiji prijavilo da mu je u Tržničkoj ulici nepoznato lice ili više njih oštetilo vozilo. 

"Nakon toga se oštećeni udaljio sa lica mjesta, strahujući za svoju bezbjednost. U vezi s tim kod lica čiji su inicijali D.R. pronađena je i oduzeta teleskopska palica kojom je počinjeno oštećenje, a o svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje", navodi se u saopštenju. 

Banjalučka policija je juče uhapsila lice iz tog grada V.V. jer je konzumiralo marihuanu na javnom mjestu. 

"Lice je odbilo da se podvrgne ispitivanju na prisustvo droge, a o događaju biće obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka, Odjeljenje za prekršaje, koji je naložio da se lice kazni zbog kršenja odredaba Zakona o javnom redu i miru", ističu u policiji. 

Na području Policijske uprave Banjaluka juče su evidentirana tri krivična djela, šest narušavanja javnog reda i mira i deset saobraćajnih nezgoda u kojima su dva lica zadobila tjelesne povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana