Banjalučanin osumnjičen da je zapalio automobil bivše djevojke

N.T.
Foto: Fejsbuk/ Vatrogasna brigada Banjaluka

BANjALUKA - Željko K. (43) iz Banjaluke osumnjičen je da je juče zapalio automobil "fijat" u vlasništvu njegove bivše djevojke, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale osumnjičenog, saopšteno je da je vozilo zapaljeno oko 21.45 časova. Auto je bilo parkirano u Mojkovačkoj ulici.

- Prijavljeno je da je nepoznato lice upotrebom zapaljive tečnosti zapalilo vozilo "fijat", koje je bilo parkirano na podrunjju Banjaluke. Operativnim radom identifikovan je Ž. K. iz Banjaluke kao izvršilac i on je uhapšen - rekli su u policiji.

Saznajemo da je Željko K. uhapšen jutros oko četiri časa te da je automobili najvjerovatnije posuo benzinom. Saznajemo i da je identifikovan na osnovu snimaka video nadzora s kamera u blizini mjesta paljevine. Osumnjičeni je pred policijom negirao umiješanost u ovo djelo.

Na vozilu je nastupila materijalna šteta ali na sreću niko nije povrijeđen. Vatru su ugasili pripadnci banjalučke Vatrogasne brigade, a u gašenju su učestvovala četiri vatrogasca sa jednim vozilom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana