Banjalučanin napao i povrijedio sugrađanina

Srna
Foto: Ilustracija

BANjALUKA - Banjalučanin S.N. je saslušan u policiji nakon prijave da je jednom licu ispred porodične kuće nanio povrede zbog čega mu je ukazana ljekarska pomoć.

Policijski službenici izvršili su kriminalističku obradu ovog lica, kod kojeg je utvrđeno prisustvo 1,31 promila alkohola u organizmu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policija u Laktašima obavila je kriminalističku obradu lica D.G. zbog sumnje da je ukralo traktor, koji je pronađen u dvorištu napuštene kuće u Laktašima. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Banjalučka policija uhapsila je lice čiji su inicijali I.D. iz Prijedora za kojim je Osnovni sud u Prijedoru raspisao centralnu potjernicu zbog krivičnog đela omogućavanje uživanja opojnih droga. Ovo lice predato je sudskoj policiji.

Dva vozača lišena su slobode u Banjaluci nakon što su odbili da se podvrgnu ispitivanju na prisustvo droge. Riječ je o vozaču “pežoa” čiji su inicijali D.K. i “folksvagena” kojim je upravljao D.R.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana