Banjalučani osumnjičeni da su falsifikovanjem dokumenata došli do kredita

Srna
Foto: Ilustracija

BANjALUKA- Protiv Banjalučana N.R. i Z.D. policija je podnijela izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka zbog osnova sumnje za falsifikovanje isprave i obmanu pri dobijanju kredita od 3.000 KM.

N.R. je osumnjičen da je prošle godine ovjerio lažnu dokumentaciju i priložio je kao pravu prilikom sklapanja ugovora sa mikrokreditnim društvom za dobijanje kredita, na osnovu čega su licu Z.D. odobrena pomenuta kreditna sredstva, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka danas su identifikovali i izvršili kriminalističku obradu nad licem iz Prijedora A.S. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo tri krađe na području Banjaluke.

Kod ovog lica pronađena su ukradena dva bicikla i mobilni telefon i svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Službenici Policijske uprave Banjaluka juče su Okružnom javnom tužilaštvu u ovom gradu podnijeli izvještaj protiv Banjalučanina G.S. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ucjena.

On je osumnjičen da je od 2. do 14. aprila oštećenom licu uputio više poruka ucjenjivačkog sadržaja putem aplikacija "viber" i "vocap".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana