Bacio drogu u žbun kada je vidio policiju

J. Sa.
Bacio drogu u žbun kada je vidio policiju

DOBOJ – M. N. (26) iz Doboja uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su da je Dobojlija uhapšen u četvrtak uveče kada je, sa još jednom osobom, u žbun u dvorištu kuće bacio paket spida, a potom su obojica počela da bježe.

- Prilaskom policijskih službenika licima M. N. i O. C,  M. N. je odbacio predmet nakog čega su počeli da se udaljavaju, te su od strane policijskih službenika sustignuta i lišena slobode – saopštili su iz policije.

Dodaju da je policija pronašla odbačenu vrećicu u kojoj se nalazilo 14 paketića bijele praškaste materije koja asocira na spid ukupne težine od 21,9 grama i jedan paketić sa sadržajem biljne materije asocira na marihuanu ukupne težine od 0,8 grama – saopštili su iz policije.

Kako su naveli u saopštenju, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju obavljen je pretres kuće i drugih prostorija koje koristi M. N. kao i lica koja su zatečena u kući kako konzumiraju drogu.

-Tom prilikom pronađeno i oduzeto: ostaci bijele praškaste materije koja asocira na spid izvučeni u liniju od 2,6 grama, otvoren paketić sa spidom od 0,8 grama, dvije vage za precizno mjerenje i drugi predmeti koji služe za konzumiranje droge – naveli su iz policije i dodali da je M. N. uz izvještaj o izvršenim krivičnim djelima predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a O. C. je sankcionisan zbog prekršaja ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana