Babalj traži hitno puštanje iz pritvora: Uhapšeni odbornici SDS-a iz Foče

J. Sa.
Babalj traži hitno puštanje iz pritvora: Uhapšeni odbornici SDS-a iz Foče

FOČA - Odbornici Srpske demokrtske stranke u Foči Ognjen Bodiroga i Milorad Kostić, uhapšeni su zbog sumnje d su pretukli odbornika Milana Nikolića, saznaje "Glas Srpske".

Iz Policijske uprave Foča, navodeći inicijale,  saopštili su da su M. K. i O. B. uhapšeni u četvratak nakon prijave da je tokom skupštinskog zasjedanja došlo do fizičkog obračuna.

- Policijskoj upravi Foča prijavljeno je da je u sali Centra za kulturu i informisanje Foča došlo do fizičkog napada između M. K, O. B. i M. N. iz Foče. Istraga je u toku. Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog  tužilaštva Trebinje koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje s ciljem dokumentovanja krivičnog djela tjelesna povreda - navodi se u saopštenju.

Nakon obračuna, povrijeđenom odborniku Nikoliću  je pružena ljekarska pomoć u Domu zdravlja Foča, te je pušten na kućno liječenje.

Na SDS-ovoj "Fejsbuk" stranici Darko Babalj, predsjednik Odbora za bezbjednost Narodne Skupštine RS, reagovao ej na hapšenje odbornika i zatražio njihovo hitno puštanje.

- Imamo informaciju da namjeravaju zadržati Ognjena Bodirogu i Milorada Kostića u pritvoru tokom noći što predstavlja čin tamničenja narodnih odbornika što je nedopustivo. Hitno tražimo njihovo puštanje- naveo je on.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana