„Audijem“ udario policajca pa pobjegao

N.T.
„Audijem“ udario policajca pa pobjegao

ISTOČNO SARAJEVO - Policija traga za Momčilom Stuparom iz Istočnog Novog Sarajeva zbog sumnje da je vozilom udario i povrijedio policajca, a potom pobjegao, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo,navodeći inicijale, saopšteno je da  je osunjmičeni "audijem" naletio na policajca u četvrtak na parkingu kada ga je pokušao da kontroliše.

- Vozilo je imalo različite tablice, a prilikom kontrole, vozač M.S. je naglo krenuo vozilom naprijed nanijevši tjelesne povrede policajcu, a potom se udaljio u pravcu Kantona Sarajevo. Pripadniku policije povrede su konstatovane u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu - saopštila je PU Istočno Sarajevo.

Istakli su da je raspisana  potraga za M.S. zbog postojanja osnova sumnje da počinilo krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

-U toku je rad na pronalasku lica, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu- naveli su iz policje.

U  proteklih 10 mjeseci na području Policijske uprave Istočno Sarajevo zabilježena su tri napada na ovlaštena službena lica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana