Automobil se zapalio, vatra se proširila na drugo vozilo i njivu

Srna
Automobil se zapalio, vatra se proširila na drugo vozilo i njivu

GRADIŠKA - J.G. iz Srpca povrijeđen je u mjestu Povelič, u opštini Srbac, kada se zapalio automobil u kojem je bilo suvozač, a materijalna šteta izazvana ovim požarom, koji se proširio na još jedno vozilo i potom na njivu zasijanu pšenicom, procijenjena je na oko 6.000 KM.

Srbačkoj Policijskoj stanici u subotu, 10. jula u 17.25 časova prijavljeno je da je u Poveliču izbio požar na njivi i da gori pokošena pšenica.

Požar su ugasili pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Srbac, a uviđaj izvršili pripadnici Policijske uprave Gradiška, te je utvrđeno da se samozapalio automobil „seat“, kojim je upravljala Z.G. iz Srpca, a u kojem je kao suvozač bio J.G. iz Srpca.

-U jednom momentu ispod vozila je počela da gori vatra. Vozilo je u potpunosti izgorjelo, a požar se proširio na parkirano vozilo „folksvagen kedi“, koje je djelimično nagorjelo, kao i na njivu na kojoj je izgorjela pšenica na oko 30 dunuma površine - saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka izdao je nalog da po kompletiranju predmeta bude dostavljen izvještaj o preduzetim mjerama.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana