„Audijem“ pokosio pješaka

Srna
„Audijem“ pokosio pješaka

FOČA - Žena čiji su inicijali G.Z. teško je povrijeđena kada ju je u Foči udario automobil, nakon čega je prebačena u Univerzitetsku bolnicu u tom gradu.

Iz fočanske Policijske uprave saopšteno je da se juče, u 9.45 časova, na obilježenom pješačkom prelazu u Njegoševoj ulici dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozilo “audi”, kojim je upravljao M.V, i pješak G.Z, oboje iz Foče.

Nakon ukazane pomoći G.Z. je prevezena u Univerzitetsku bolnicu Foča na dalje liječenje.

O događaju je upoznat dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje, dok su uviđaj izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Foča, navedeno je u saopštenju policije.

Na regionalnom putu Čajniče-Pljevlja u mjestu Marković Kolo, u opštini Čajniče, juče u 17.25 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao motocikl marke “honda” kojim je upravljao češki državljanin J.J.

Vozač motocikla je nakon ukazane prve pomoći vozilom hitne pomoći prevezen na dalje liječenje u Univerzitetsku bolnicu Foča, gdje je i zadržan.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Čajniče.

Iz Policijske uprave Foča još jednom su vozače pozvali na oprez i da se pridržavaju saobraćajnih propisa, posebno u pješačkim zonama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana