„Audi“ udario u betonski zid, dvije djevojke poginule

Tanjug, Agencije
„Audi“ udario u betonski zid, dvije djevojke poginule

VALjEVO -  Dvije djevojke su poginule a tri osobe teško povrijeđene kada je automobil "audi a4" jutros u četiri sata sletio sa puta i udario u betonski zid u mjestu Blizanje, kod Valjeva.

Kako je saopštila Policijska uprava Vranje, jedna 24-godišnja djevojka i druga godinu mlađa podlegle su povredama na licu mjesta dok su tri osobe sa teškim tjelesnim povredama opasnim po život prevezene u bolnicu.

Nakon hitnog zbrinjavanja  u valjevskoj bolnici prebačeni  su  u Beograd.

U automobilu je bilo pet osoba, navela je valjevska policija.

Kako saznaje direktno.rs, saobraćajna nesreća se dogodila tako što je 22-godišnji muškarac, koji se nalazio za volanom automobila “audi A4”, krećući se iz pravca Valjeva ka Koceljevi, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u kanal s desne strane puta, nakon čega je udario u propust. Usled posljedica direktnog udara u betonski propust, kako se saznaje, na licu mjesta je nastradala 23-godišnja Valjevka koja se nalazila na mjestu suvozača, a život je izgubila i njena 24-godišnja sugrađanka.

Nesreća se dogodila u dijelu Brankovine, na uzbrdici u blagoj krivini u lijevo, gdje su se i ranije događale teže saobraćajne nesreće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana