Bivši momak fatalne Saške uhapšen zbog proganjanja

J. Sa.
Bivši momak fatalne Saške uhapšen zbog proganjanja

MODRIČA – Aleksandar Vasiljević iz Doboja (33) uhapšen je zbog sumnje da je u više navrata proganjao jednu ženu, te pokušao da uspostavi kontakt sa njom, iako je protiv njega u toku ove godine podnesen izvještaj o krivičnim djelima proganjanje i ugrožavanje sigurnosti na štetu iste žene, saznaje "Glas Srpske".

Ovaj bodibilder je najpoznatiji po tome što je sa Modričankom Saškom Kovačević poznatom kao Fatalna Saška, ucjenjivao derventskog fratra. Teretili su ga i za druga kriviča djela, a između ostalog, osuđen je u dobojskom Okružnom sudu na godinu i po zatvora jer je pijan skrivio nesreću u kojoj je stradalo devetogodišnje dijete.

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su, navodeći inicijale, da je osumnjičeni Vasiljević uhapšen u utorak zbog krivičnog djela proganjanje

- Na području opštine Vukosavlje izvršena je kontrola marke "golf"  kojim je upravljalo lice  A. V. koje je u prethodnom periodu na različite načine u više navrata nastojalo da uspostavi kontakt sa oštećenim licem – saopšteno je iz policije.

Dodaju da je protiv njega  u toku ove godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnešen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima proganjanje i ugrožavanje sigurnosti na štetu istog oštećenog lica.

- A. V. je odbio da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Provjerom u službenim evidencijama utvrđeno je da je isto višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 4. 647 KM, nakon čega obavljeno privremeno oduzimanje navedenog automobila – naveli su iz policije.

Protiv Vasiljevića će nadležnom sudu biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupaka, a danas je uz Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana