Tragedija u Rogatici: Dječak smrtno stradao u igri s puškom

N.T.
Tragedija u Rogatici: Dječak smrtno stradao u igri s puškom

ROGATICA - Dvanaestogodiši dječak iz Rogatice smrtno je stradao kada je navjerovatnije pogođen hicem iz puške dok se igrao sa oružjem zajedno sa drugim dječakom, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Prema nezvaničnim informacijama njih dva su pronašli oružje u  kući  te se pretpostavlja da su se s njim igrali nakon čega je došlo do tragedije. Tačne okolnosti kako je došlo do tragedije još nisu poznate, a prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, dječaci su u krvnom srodstvu, ali se ne zna  da li su rođena braća

U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo kazali  su da je pronađeno beživotno tijelo djeteta 2009. godište i da je u toku uviđaj zbog čega ne mogu da otkrivaju detalje.

U Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo potvrdili su da im je prijavljena ova nesreća, ali ni oni nisu navodili detalje jer je uviđaj u toku.

- Prijavljeno je da je dijete smrtno stradalo. Tužilac je izašao na uviđaj i više informacija će biti poznato kasnije kada se on završi - rekao je portparol Okružnog tužilštva Istočno Sarajevo Neven Kramer.

Više informacija i detalja biće poznato nakon što se završi uviđaj i istraga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana