Zvornik sve više privlači turiste

GS
Zvornik sve više privlači turiste

Zvornik je sve atraktivnija turistička tačka na mapi Republike Srpske. Pored prirodnih ljepota, turiste privlače i brojne manifestacije, a "Zvorničko ljeto 2024" jedna je od omiljenih.

"Program smo prilagodili tako da bukvalno za svakoga se može naći ponešto, očekujem i ove godine preko 100.000 gostiju kako Zvorničana tako i gostiju iz regije i okruženja i toliko posjetilaca govori o kvalitetu te manifestacije. Kada govorimo o programu biće šest koncerata i brojne dnevne aktivnosti“, kaže Bojan Ivanović, gradonačelnik Zvornika.

Bogat program, brojne radionice, dječji bioskop, igre bez granica, vrtićke aktivnosti, sportski događaji, Međunarodno takmičenje u slaganju Rubikove kocke, gastro takmičenja kao i nastupi muzičkih zvijezda, dovode u Zvornik sve generacije.

"Turisti, posjetioci Zvorničani moći će da uživaju koncertima Maje Berović, Riblje čorbe, Baneta Mojićevića, Nikoline i Saše Kapora, dr Neleta Karajlića i grupe „Osiromašeni uranijum“, a posljednjeg dana naše goste će uveseljavati na gradskoj plaži Seke Aleksić", kaže Dragana Milošević, šef kabineta gradonačelnika Zvornika.

23. po redu "Zvorničko ljeto“ počinje 2. avgusta i prethodi obilježavanju slave grada, Svete Petke Trnove, i za taj dan su predviđene pored vjerskih i brojne druge aktivnosti za sve Zvorničane i goste.Koncerti su planirani svaki dan sem 4. avgusta, kada će u znak dana sjećanja na stradale u operaciji „Oluja“, biti održane samo dnevne radionice, prenosi Atv.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana