Zlatnici za Ivu i Milenka, rođene na Dan Republike

Srna
Foto: Srna

ZVORNIK - Majke koje su u utorak, 9. januara, u Zvorniku na svijet donijele bebe Ivu i Milenka dobile su danas zlatnike kojima predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik daruje đecu rođenu 9. januara.

Direktor Bolnice Ivan Popović i načelnik Odjeljenja ginekologije i akušerestva Dušica Obućina su, u ime predsjednika Dodika, uručile zlatnike koje su dobile majka Marijana Marinković i njena kćerka Iva, rođena na Dan Republike u 5.17 časova, te Lidija Jović i njen sin Milenko rođen u 13.30 časova.

Popović i Obućina su istakli da im je velika čast što imaju priliku da porodiljama predaju lijepu uspomenu na rođenje beba, a bebama uspomenu na prve dane i boravak u zvorničkoj zdravstvenoj ustanovi, posebno što dolaze od predsjednika Republike Srpske.

Kao što je i u samoj posveti uz zlatnik napisano, Popović je poželio bebama da rastu i razvijaju se zajedno sa Republikom Srpskom, te da odrastaju bezbrižno, u sreći i zdravlju.

Popović je u ime Bolnice Zvornik, porodilja i beba zahvalio predsjedniku Republike Srpske za ovaj već tradicionalni čin dođele zlatnika povodom Dana Republike, a koji doprinosi da đeca od rođenja osjete radost ovog velikog dana i da znaju da je njihova Republika puna ljubavi za njih.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik je, povodom obilježavanja Dana Republike, darivao zlatnikom bebe rođene u Srpskoj 9. januara i čestitao ponosnim roditeljima koji su dobili nove članove porodice.

Dodik je poručio da je sa radošću primio ove lijepe vijesti i izrazio nadu da će se u Srpskoj svjedočiti sve većem broju rođene djece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana