Zimska TV idila uz „m:tel” pakete usluga

GS
Zimska TV idila uz „m:tel” pakete usluga

BANjALUKA - Kompanija „m:tel” u najnovijoj ponudi paketa usluga omogućila je korisnicima da iskoriste 50 odsto popusta na cijenu mjesečne pretplate odabranog paketa prva dva mjeseca, te da uživaju u najboljim sadržajima i najmodernijim funkcionalnostima digitalne televizije.

Iz ove kompanije je saopšteno da „m:tel” paketi mogu da sadrže četiri, tri ili dvije usluge.

-To jeste, možete da kombinujete usluge digitalne televizije sa najmodernijim funkcionalnostima, najbrži optički internet, fiksnu telefoniju za neograničene razgovore, te mobilnu telefoniju sa gotovo neograničenim bonusima za razgovore, poruke i mobilni net – naglasili su u kompaniji „m:tel”.

U okviru TV paketa korisnici dobijaju više od 280 raznovrsnih TV kanala, sa sadržajima prilagođenim svim ukusima i generacijama.

-Osim toga, TV sadržaje možete da pratite i putem besplatne aplikacije TV To Go, a tu su i videoteke poput HBO-a, Pickbox NOW, Apollona i Superstara - navodi se u saopštenju.

Moderne funkcionalnosti korisnicima nude mogućnost premotavanja, pauziranja, vraćanja propuštenog sadržaja i do 72 časa unazad, kao i opciju snimanja.

-Za savršenu zimsku idilu uz „m:tel” pakete možete da nabavite i neki od sjajnih uređaja iz bogate ponude na rate, bez kamata – istakli su uz ovoj kompaniji.

Više informacija može se naći pozivom na broj 0800 50 000 ili u najbližem „m:tel” prodajnom mjestu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana