Završena velika nagradna igra za korisnike Visa kartica NLB Banke Banja Luka

G.S.
Mileva Ćosić sa kćerkom
Foto: Mileva Ćosić sa kćerkom | Mileva Ćosić sa kćerkom

Ljeto nas uvijek inspiriše na putovanja, a ukoliko na tom putovanju imamo priliku doživjeti iskustvo koje se pamti cijelog života, onda su takva putovanja jedinstvena i nezaboravna. Upravo na takvo putovanje u Pariz, u avgustu ove godine, otputovaće Banjalučanke Mileva Ćosić i Bojana Koljančić koje će imati priliku povesti nekog od svojih bližnjih, jer upravo to im je to omogućila glavna nagrada „Put u Pariz za dvije osobe" u okviru NLB Visa nagradne igre.

Mileva Ćosić, jedna od dobitnica glavne nagrade, energična penzionerka iz Banja Luke, po struci dizajner enterijera i dalje radno angažovana, naglasila je da je vrlo srećna što će na putovanje u Pariz imati priliku da povede svoju kćerku.

„Korisnik sam Visa kartice i klijent sam NLB Banke Banja Luka preko 15 godina i nisam mogla vjerovati da sam upravo ja bila toliko srećna da dobijem glavnu nagradu. Na Ljetne olimpijske igre u Parizu ću da putujem sa kćerkom Draganom i jako se radujemo ovom zajedničkom putovanju. Inače imala sam sreće da uživo pratim i zimske Olimpijske igre u Sarajevu 1984. godine, tako da će ovo biti još jedna nezaboravna uspomena u mom životu", kazala je Mileva, zahvalivši se na iznenađenju koje su joj priredili Visa i NLB Banka Banja Luka.

Druga dobitnica je Bojana Koljančić, fizioterapeut iz Banja Luka, takođe dugogodišnja korisnica Visa kartice i klijentica NLB Banke, koja će zajedno sa suprugom Aleksandrom da putuje na ovaj jedinstveni međunarodni događaj koji se svake četiri godine održava u drugom dijelu svijeta i nekoj od svjetskih predstonica. „Oboje smo preko deset godina klijenti banke, ali ja sam sada imala malo više sreće i dobila glavnu nagradu, ipak svoju sreću dijelim sa kim drugim nego sa svojim suprugom i zato zajedno putujemo u Pariz na Ljetne olimpijske igre", izjavila je Bojana.

A group of people holding signsDescription automatically generated
Bojana Koljančić sa suprugom

 

Nagradna igra koju je omogućila Visa u saradnji sa NLB Bankom Banja Luka, trajala je u periodu od 15. aprila do 15. juna 2024. godine, a klijenti banke koji su toku navedenog perioda ostvarili  minimum tri transakcije sedmično, bilo kojom Visa karticom NLB Banke ili digitalizovanom Visa karticom u okviru NLB Pay-a i koji su aktivno koristili svoju NLB mKlik aplikaciju, ostvarili su i šansu da putuju u Pariz na „Ljetne Olimpijske igre 2024", a pored toga podijeljeno je 40 sedmičnih nagrada.  Najsrećnije među klijentima NLB Banke Banja Luka bile su dvije Banjalučanke Mileva i Bojana, dok su sedmične nagrade otputovale u 18 opština i gradova širom Republike Srpske.

Zahvaljujući kompaniji Visa koja je posvećeni partner Olimpijskog međunarodnog komiteta od 1986. godine, ali i višedecenijski partner NLB Banke Banja Luka, dobili smo priliku da nagradimo dva najsrećnija klijenta banke putovanjem za dvoje na ovaj događaj za pamćenje, poručili su iz NLB Banke Banja Luka, a povodom uručenja glavnih nagrada upriličen je i prijem za dobitnice i njihove pratioce. Glavne nagrade srećnim dobitnicama uručili su Goran Babić, predsjednik Uprave i Ljiljana Krsman, član Uprave u NLB Banci a.d. Banja Luka.

A group of people standing in front of a signDescription automatically generatedA group of people standing togetherDescription automatically generated

Jovan Lekić i dobitnici

Prijemu u parku Mladen Stojanović prisustvovali su naš proslavljeni olimpijac Željko Panić, sada trener plivačkog kluba „Borac" Banja Luka, i mlada plivačka nada talentovani sportista Jovan Lekić koji će se pod okriljem reprezentacije Bosne i Hercegovine takmičiti na Ljetnim olimpijskim igrama u Parizu, koje se ove godine održavaju u periodu od 26. jula do 11. avgusta 2024.

Više detalja o rezultatima Visa nagradne igre pogledajte na LINKU, a za sva pitanja klijenata je dostupan NLB Kontakt centar 0800 50 510.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana