Zaposleni i klijenti UniCredit banke Banjaluka donirali opremu za školu Dnevnom centru Udruženja „Nova generacija"

G.S.
Zaposleni i klijenti UniCredit banke Banjaluka donirali opremu za školu Dnevnom centru Udruženja „Nova generacija"

UniCredit banka Banja Luka, aktivizmom zaposlenih i uz podršku klijenata Banke, donirala je opremu i školski pribor korisnicima Dnevnog centra za djecu u riziku Udruženja „Nova generacija".

"Dnevni centar predstavlja sigurno utočište za djecu, koja u njemu provode vrijeme prije i poslije škole. Centar korisnicima pruža i stručne edukacije, radionice i pomoć pri učenju, kao i psihološku pomoć, koja je ovoj djeci od velikog značaja. Veoma smo zahvalni na ovoj značajnoj i velikoj donaciji UniCredit banke Banja Luka, njenih zaposlenih i kompanije Pulse Design, koji su omogućili da 70 školaraca bude opremljeno svim potrebnim priborom za početak školske godine, ali isto tako da im pribor koji im ponestane dopune u toku školske godine.", izjavila je Vanja Sovilj, psihologinja i koordinatorica Dnevnog centra Udruženja "Nova generacija".

Povodom donacije školske opreme za Dnevni centar za djecu u riziku Udruženja „Nova generacija", članica Uprave UniCredit banke Banja Luka Diana Bevanda je izjavila: "Drago mi je da smo, u suradnji sa klijentima Banke, a na inicijativu i uz nesebičnu donaciju naših zaposlenika, uspjeli obezbijediti neophodnu školsku opremu za djecu korisnike Dnevnog centra. Nadamo se da ćemo ih time dodatno motivisati na zalaganje i odgovornost prema školskim obavezama."

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana