Zabrana prevoza eksplozivnih materija na dionici puta Drinjača-Milići

Srna
Zabrana prevoza eksplozivnih materija na dionici puta Drinjača-Milići

BANjALUKA- Na dionici magistralnog puta Drinjača-Milići danas će na snazi biti zabrana prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju radi bezbjednog održavanja komemorativnog skupa u Potočarima.

Ova zabrana biće na snazi od 15 do 22 časa, saopšteno je ranije iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Sutra i prekosutra zabrana će biti na snazi od 00.00 do 24 časa na putnim pravcima Drinjača-Konjević Polje-Milići, Vlasenica-MEL Luke, Konjević Polje-Bratunac, Drinjača-Bratunac, Bratunac-Srebrenica, Srebrenica-Zeleni Jadar.

Kada je riječ o zabrani saobraćaja za teretna vozila ukupne mase veće od 3,5 tone, ona će sutra biti na snazi od 12.00 do 20.00 časova na dionicama magistralnih puteva MEL Luke-Vlasenica, Vlasenica-Konjević Polje i Konjević Polje-Bratunac.

Zabrana saobraćaja za ova vozila u utorak, 11. jula, od 5.00 do 20.00 časova biće na putnim pravcima na dionicama Karakaj-Vlasenica, Konjević Polje-Bratunac i Bratunac-Srebrenica.

Ministarstvo u sjedištu, policijske uprave i policijske stanice za ove dane neće izdavati odobrenja za prevoz eksplozivnih materija u skladu sa naredbom koju je izdao ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan.

Naredbu o zabrani saobraćaja za teretna vozila ukupne mase veće od 3,5 tone za 10. i 11. jul izdao je ministar Karan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana