Za turistički kompleks "Tvrdimići" 40.000 KM

Srna
Za turistički kompleks "Tvrdimići" 40.000 KM

ISTOČNO SARAJEVO- Gradska uprava Istočno Sarajevo obezbijedila je 40.000 KM za nastavak izgradnje infrastrukture turističkog kompleksa "Tvrdimići".

Sredstva su, posredstvom Gradske razvojne agencije, a u saradnji sa opštinom Istočno Novo Sarajevo, izdvojena za izgradnju javne rasvjete dužinom saobraćajnice od 550 metara, te za osvjetljenje fudbalskog igrališta i unutrašnje opremanje takozvanog "malog doma", navedeno je na stranici grada Istočno Sarajevo.

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić istakao je da Gradska uprava, osim finansiranja radova, svakodnevno podržava uređenje turističkih atrakcija u gradu. "Osim ovog projekta, izdvojićemo 30.000 KM za opremanje planinarskog doma na Crvenim stijenama na Romaniji, zajedno sa opštinom Sokolac i Planinarskim društvom Glasinac, kao i 50.000 KM za uređenje i markiranje pješačke staze dužine 16 kilometara na Jahorini, u projektu vrijednom 80.000 KM koji radimo zajedno sa Opštinskom upravom Pale i Udruženjem hotelijera sa Jahorine", naveo je Ćosić.

Ćosić je dodao da su na Tvrdimićima danas i pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Istočno Sarajevo koji su angažovani na pranju saobraćajnica i trotoara

Unos

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana