Vučiću uručena povelja opštine Stanari

Srna
Foto: Printskrin

STANARI- Predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću danas je u Stanarima uručena povelja opštine povodom iskazane bratske ljubavi, ali i pomoći i podrške ovoj lokalnoj zajednici.

Vučiću je povelju uručio načelnik opštine Radojica Ćelić.

Vučić danas u Stanarima prisustvuje otvaranju Doma zdravlja koji je izgrađen sredstvima Srbije.

Dodik: Hvala Srbiji

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik zahvalio je danas Srbiji koja je podržala izgradnju Doma zdravlja u Stanarima i u cijelosti ga finansirala.

"Istorijski dan je da je došao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u Stanare", rekao je Dodik i dodao da je Vučić objedinio srpski narod gdje god se nalazi.

On je istakao da Srpska želi da razvija Stanare i u narednim godinama će, kako je rekao, završiti da ova lokalna zajedica bude spojena sa auto-putem, a u narednih četiri pet godina završiće auto-put prema Beogradu.

"Ne stojimo jer je i Srbija tu koja je motor razvoja", rekao je Dodik na svečanom otvaranju Doma zdravlja u Stanarima gdje je i Vučić prisutan.

On je istakao da je samopouzdanje vratio Vučić, da je promijenjen odnos prema Republici Srpskoj u svim važnim strateškim dokumentima Vlade Srbije.

Srbija je u mnogim projektima u svim lokalnim zajednicama i izgradila je masu objekata u saradnji sa Vladom Srpske, rekao je Dodik i dodao da gotovo u svim opštinama ima inesticija gdje je Srbija glavni investitor.

Povezane vijesti

Dodik i Vučić stigli u Stanare

Pogledajte kako izgleda novi Dom zdravlja "Srbija" u Stanarima (FOTO/VIDEO)

Cvijanović poželjela dobrodošlicu Vučiću u Stanare i Srpsku

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana