Vrhovac: Pozitivni rezultati IRB-a govore o odnosu zaposlenih prema poslu

Srna
Vrhovac: Pozitivni rezultati IRB-a govore o odnosu zaposlenih prema poslu

BANjALUKA - Vršilac dužnosti direktora Investiciono-razvojne banke /IRB/ Republike Srpske Dražen Vrhovac izjavio je Srni da pozitivni rezultati ove institucije govore o odnosu zaposlenih prema poslu.

 
Vrhovac je podsjetio da je prostorije IRB-a u maju zahvatio požar, a da uprkos tome nije bilo zastoja u radu i da su zaposleni pokazali visok stepen odgovornosti te su jedno vrijeme radili od kuće i u otežanim uslovima.

Vrhovac je naveo da se ni on niti radnici IRB-a nisu pronašli u pozivu predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića i predsjednika Srpske Milorada Dodika da se do kraja godine raskinu ugovore o radu sa svim licima koja se vode kao zaposlena, a ne pojavljuju se i ne dolaze na posao

"Vjerujem da i oni znaju kome su uputili poziv, ali ću svakako poslati odgovor. Mislim da smo dokazali i rezultatom, ne samo finansijskim, nego i premašivanjem planova da smo radili i iznad mogućnosti koje smo imali", rekao je Vrhovac.

U dopisu koji je upućen iz kabineta predsjednika Vlade, ministri i direktori republičkih uprava i upravnih organizacijau obavezni su da do kraja godine raskinu ugovore o radu sa svim licima koja se vode kao zaposlena, a ne pojavljuju se i ne dolaze na posao.  

Vrhovac uplatio poslaničku naknadu "Daun sindrom centru"

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Dražen Vrhovac uplatio je poslaničku naknadu za decembar u iznosu od 2.000 KM Udruženju građana "Daun sindrom centar" u Banjaluci.

"Kao što sam i obećao - poslanička naknada za ovaj mjesec uplaćena", objavio je Vrhovac na Tviter nalogu.

Vrhovac je objavio i fotografiju uplatnice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana