Voja Nedeljković novo lice UNA televizije

UNA TV
Voja Nedeljković novo lice UNA televizije

BANjALUKA - UNA televizija sa velikim zadovoljstvom najavljuje još jedno veliko pojačanje u svom timu, jedno od najiskusnijih i najvoljenijih TV lica na ovim prostorima, Voju Nedeljkovića.

 - Drago mi je što sam na UNA TV prepoznao neka lica sa kojima sam imao prilike da delim ekran, a takođe i neke nove mlade snage koje postaju sve prepoznatljivije u autorskom pečatu koji imaju na televiziji. UNA je televizija koja vas ne zamara i prosto poziva na gledanje, te sam zato odlučio da intervjue plasiram upravo ovde – naveo je on.

 Popularnog voditelja ćemo od 12. marta utorkom u 20.45 gledati u emisiji “UNA intervju” koja predstavlja serijal razgovora sa vodećim ličnostima iz svijeta umjetnosti, sporta i estrade koji su svojim radom ostavili pečat na medijskoj sceni.

Gledaoci UNA TV mogu da očekuju jednu iskrenu životnu priču od svakog sagovornika u kojoj će biti izneseni neki detalji iz života koji ranije nisu ispričani ni za jedan drugi medij i dobiće jednu pitku životnu zaostavštinu svakog od aktera emisije. PR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana