Veliki naklon svima koji su učestvovali u odbrani Srpske

Srna
Veliki naklon svima koji su učestvovali u odbrani Srpske

GRADIŠKA, 3. A- Veliki naklon svima koji su učestvovali u odbrani Republike Srpske, poručeno je danas iz Gradiške gdje je povodom Dana policije odata počast za 15 poginulih pripadnika policije u Odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Načelnik Policijske uprave Gradiška Slobodan Torbica rekao je da je ovo još jedna prilika da njihovim porodicama kažu da nisu zaboravljeni i da to nikada neće biti.

"Ujedno ovo je prilika da pokažemo mladim kolegama uz kakav težak put i uz kakve žrtve je stvarano Ministarstvo unutrašnjih poslova", istakao je Torbica.

Poginulim policajcima služen je parastos, a potom su vijence i cvijeće na spomen-obilježje položili članovi porodica, predstavnici Gradske uprave Gradiška i Policijske uprave Gradiška.

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić naglasio je da se danas prisjećaju pripadnika MUP-a koji su život dali za slobodu i temelje Republike Srpske.

"Gradska uprava i Policijska uprava imaju izuzetnu saradnju. Zahvaljujem se MUP-u Srpske i Policijskoj upravi Gradiška na preventivnom djelovanju, sigurnosti i bezbjednosti u Gradišci koja je prepoznata kao tolerantna sredina", naveo je Adžić.

Nakon parastosa, u Policijskoj upravi Gradiška organizovan je prijem za članove porodica poginulih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana