Uživajte u odmoru i ostanite online – mobilni net za turiste i putnike

GS
Uživajte u odmoru i ostanite online – mobilni net za turiste i putnike

Dolazite u Bosnu i Hercegovinu? Kupite m:tel Dopuna pripejd karticu sa 100 GB neta. Putujete u inostranstvo? Izaberite m:tel roming tarifnu opciju.

Dolazite turistički u BiH i potreban vam internet?

Dopuna: Start paket od 100 GB neta dostupan je širom BiH po cijeni od 35 KM u trajanju od sedam dana i sjajna je opcija za sve turiste i za sve one koji planiraju posjetiti porodicu i prijatelje.

Takođe, ukoliko u periodu od 30 dana od dana aktivacije izvršite dopunu računa, dobićete još 500 GB bonusa sa periodom važenja od 10 dana od dana dopune računa.

Živite u BiH i planirate putovanje ili odmor izvan zemlje?

Bez obzira gdje putujete (Evropa, Kina, Turska, SAD, Tunis, Egipat…) sa sobom obavezno ponesite m:tel roming tarifne opcije i komunicirajte bez brige.

Na osnovu destinacije i broja dana koju provodite izvan matične mreže, odaberite vama najatraktivniju tarifnu opciju, a mi ćemo se, bez obzira da li ste prepaid ili postpaid korisnik, potruditi da vaše putovanje i odmor učinimo što prijatnijim.

Podsjećamo vas da dodatne internet tarifne opcije možete dokupiti putem servisa Moj meni birajući *100# ili korišćenjem m:go aplikacije koju možete preuzeti na Google Play Store-u, App Store-u ili Huawei AppGallery.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite bilo koje m:tel prodajno mjesto širom BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana