Uz m:tel Siguran NET budite bezbjedni gdje god da surfujete

GS
Uz m:tel Siguran NET budite bezbjedni gdje god da surfujete

Usluga koja će vas upozoriti na opasnosti dok ste onlajn, za samo 1,17 KM mjesečno!

Siguran NET je usluga koja će vas obavijestiti, a time i zaštititi od virusa, hakerskih napada i drugih opasnosti na internetu, a sve dok ste povezani na m:tel mrežu. Kompanija m:tel nudi ovu uslugu kako bi obezbijedila zaštitu svojih korisnika od svih vrsta sajber prijetnji, bilo da su to virusi, hakeri ili neželjeni online sadržaj, odnosno  zlonamjernih softvera, spyware-a, trojanskih konja ili phishing napada. On sprečava uređaje da pristupe zlonamjernim web adresama, bilo da se radi o internet pretraživaču, aplikaciji ili drugom internet saobraćaju, na način da vam pošalje upozorenje, s mogućnošću da nastavite dalje ukoliko smatrate da opasnost ne postoji. 

Svakako, Siguran NET obezbjeđuje i mogućnost roditeljske kontrole, a u smislu kontrole sadržaja kojima djeca mogu da pristupe. Roditelji, uz ovu uslugu, imaju opciju da na uvezanim mobilnim brojevima svoje djece aktiviraju uslugu i blokiraju pristup neželjenim sadržajima (npr. Instagram, TikTok, YouTube i slično), kao i da biraju vremenske izuzetke za pravila koja postave. 

Uslugu Siguran NET možete aktivirati kao postpaid ili prepaid korisnik mobilne telefonije kompanije m:tel, a usluga je dostupna i za kućni internet.  

Da biste bezbjedno koristili internet na svojim mobilnim telefonima, potrebno je da aktivirate ovu uslugu, a to možete učiniti putem Moj m:tel portala, m:tel sajta, m:go aplikacije, odnosno slanjem SMS poruke sa tekstom SIGURANNET na 0651177 ili pozivom USSD menija na *100#. 

Za postpaid korisnike mobilne telefonije usluga Siguran NET se automatski obnavlja svaki mjesec, sve dok se ne izvrši deaktivacije usluge, dok za prepaid korisnike mobilne telefonije period važenja usluge je 30 dana i ona se automatski obnavlja ukoliko korisnik ima dovoljan iznos na glavnom računu.

Kada je riječ o kućnom internetu, aktivirajte ovu uslugu jednostavno putem Moj m:tel portala ili posjetom najbližoj m:tel poslovnici.

Mjesečna naknada za korišćenje Siguran NET usluge je samo 1,17 KM sa PDV-om! 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana