Uskoro veći broj marketa u kampanji "Društveno odgovorni"

Srna
Uskoro veći broj marketa u kampanji "Društveno odgovorni"

BANjALUKA - Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić rekao je da u kampanji "Društveno odgovorni" trenutno učestvuje 15 marketa sa više od 300 proizvoda sniženih cijena koji su dostupni širom Srpske.

On je dodao da očekuje da broj marketa uključenih u kampanju uskoro poraste na 20 jer privrednici nastavljaju izražavati zainteresovanost za učešće u kampanji.

- Kampanja je nastavak aktivnosti Ministarstva, Vlade Srpske, i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, čiji je cilj da se smanje inflatorni udari koji su usmjereni i uvezeni u Republiku Srpsku zbog globalnih kretanja - rekao je Šulić.

Naglasio je da je akcija usmjerena prema građanima Srpske koji su u stanju najveće socijalne potrebe i imaju primanja ispod prosjeka.

Šulić je podsjetio da je kampanja "Društveno odgovorni" nastavljena 1. avgusta i da je njom omogućeno više od 300 artikala široke potrošnje po sniženim cijenama dostupnih u 15 marketa Srpske.

- Proizvodi su dostupni u više od 100 različitih maloprodajnih objekata širom Republike Srpske. Danas nemate opštine ni grada koji nema bar jedan market koji je društveno odgovoran - naveo je Šulić.

On je izrazio dobru saradnju između Vlade Srpske, Ministarstva, te privredne zajednice Srpske.

- Saradnju razvijamo na obostranu korist, a najveću koristi imaju građani Republike Srpske  rekao je Šulić za Srnu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana