Upotpunite ljeto novim telefonom iz m:tel webshop ponude

M:tel
Upotpunite ljeto novim telefonom iz m:tel webshop ponude

Kupovina telefona putem webshop-a donosi brojne prednosti koje vam mogu uštedjeti vrijeme i novac.

Na prvom mjestu, m:tel vam putem webshop-a svakog mjeseca nudi uređaje koje možete da nabavite povoljnije kada ih kupujete online, što vam omogućava da pronađete sjajne ponude i popuste koji nisu uvijek dostupni u prodavnicama. Osim toga, webshop nudi mogućnost otplate na rate. Ovog mjeseca za vas izdvajamo: Galaxy A54 5G,  Huawi Mate XS 2, Honor X8A, Xiaomi Redmi Note 12.

Samsung Galaxy A54 5G predstavlja impresivan telefon koji kombinuje izvanredne performanse sa elegantnim dizajnom i naprednim funkcijama. Ovaj telefon pruža dovoljno snage i prostora za multitasking i skladištenje važnih podataka, aplikacija i medija, a posebno se ističe svojom kamerom.

Huawi Mate XS 2 je pametni telefon koji pruža vrhunsko korisničko iskustvo. Njegova trajnost i izdržljivost, zajedno sa snažnim performansama, čine ga idealnim izborom za sve koji traže uređaj koji će ih savršeno služiti u svim situacijama. Uz kupovinu ovog telefona u m:tel-u na poklon dobijate Freebuds Pro 3 i pametni sat GT3 Pro

Honor X8A savršeno kombinuje eleganciju i snagu i idealan je za one koji traže sofisticiranost i vrhunske performanse u jednom uređaju. Njegove kamere, kapacitet baterije i snažan procesor čine ga savršenim telefonom za sve korisnike, od onih koji vole fotografiju do onih koji su strastveni gejmeri.

Redmi Note 12 predstavlja savršen spoj elegancije i funkcionalnosti. Sa svojim vrhunskim dizajnom i impresivnim specifikacijama, ovaj telefon je idealan za one koji traže uređaj koji će zadovoljiti sve njihove potrebe uz estetski užitak.

Spojeni sa Pretplata tarifama ovi uređaji, omogućiće vam najbolju mobilnu pustolovinu sa fantastičnim mjesečnim bonusima za razgovore i mobilni internet.

I ne zaboravite da je tokom vrelih ljetnjih dana jednostavno neprocjenjivo imati mogućnost da iz udobnosti svog doma, u samo nekoliko klikova, naručite željeni uređaj.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana