Udruženje "Tvoja riječ" organizuje u subotu koncert "Autizam govori srcem"

M. L.
Udruženje "Tvoja riječ" organizuje u subotu koncert "Autizam govori srcem"

BANjALUKA - Tradicionalni 12. po redu humanitarni koncert "Autizam govori srcem" biće organizovan u subotu u banjalučkom Domu omladine.

Koncert koji će biti realizovan iz dva dijela, odnosno u terminima od 17:30 do 18:30 i od 19 do 20:30 časova, organizuje Udruženje građana Centar za edukaciju "Tvoja riječ" uz podršku Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS.

U ovom Udruženju kažu da je plan da drugari iz predškolskih ustanova, osnovnih škola, kudova i plesnih klubova upriliče adekvatan program povodom Svjetskog dana osoba sa autizmom. Cijena karte iznosi osam maraka.

- S obzirom na to da nam je cilj da završimo akciju nabavke EEG aparata za snimanje rada talasa mozga, 5. aprila organizovaćemo još jedan događaj pod nzivom "Notama do snova"  u Banskom dvoru sa početkom u 20 časova, tako da će cijeli mjesec biti obojen plavom bojom - naveli su u Udruženju "Tvoja riječ".

Istakli su da će u aprilu biti aktivan i  humanitarni broj 1415.

- Autizam ne znači biti sam. Vjerujemo da skupa možemo uspješno realizovatio sve ove aktivnosti – istakli su u Udruženju "Tvoja riječ".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana