U Srpskoj sutra toplije, uz postepeno naoblačenje

Srna
U Srpskoj sutra toplije, uz postepeno naoblačenje

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuju sunčani periodi i malo toplije vrijeme, uz postepeno naoblačenje od zapada.

Jutro će biti hladnije i pretežno vedro, a oko rijeka i po kotlinama biće magle, dok se poslije podne i uveče očekuje prolazna kiša u zapadnim i sjevernim predjelima, je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Minimalna temperatura vazduha biće od minus dva do šest, na jugu do 11 stepeni, a maksimalna od 14 do 21, u višim predjelima od 11 stepeni Celzijusovih.
saopšteno
Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u BiH je prije podne bilo pretežno oblačno, a od sredine dana oblačnost se postepeno smanjivala.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica četiri, Čemerno šest, Mrakovica sedam, Kalinovik, Kneževo i Han Pijesak devet, Sokolac i Srebrenica 10, Drinić i Rudo 11, Banjaluka, Prijedor, Sarajevo, Foča, Višegrad i Gacko 12, Bijeljina, Zvornik, Mrkonjić Grad i Novi Grad 13, Doboj, Trebinje, Ribnik i Srbac 14, Bileća 15, Mostar i Neum 18 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana