U Srpskoj danas promjenljivo sa slabom kišom

Srna
U Srpskoj danas promjenljivo sa slabom kišom

BIJELjINA- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo vrijeme uz smjenu sunčanih i oblačnih perioda, te povremeno slabu kišu i najvišu temperaturu od 22 do 27 stepeni Celzijusovih.

 

Prije podne će biti umjereno do pretežno oblačno na sjeveru i zapadu, gdje će ponegdje biti i slabe kiše, a u ostalim krajevima uglavnom sunčano sa prolaznom maglom uz rijeke, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U nastavku dana biće toplo i promjenljivo uz smjenu sunčanih i oblačnih perioda i povremeno slabu kišu ili kratkotrajne pljuskove lokalno.

Na jugu će biti pretežno sunčano tokom većeg dijela dana, a uveče postepeno naoblačenje.

Duvaće slab do umjeren zapadni vjetar, popodne u skretanju na sjeverni.

U sjevernim predjelima jutros je pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim sunčano. U kotlinama ima magle, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u osam časova: Gacko devet, Čemerno, Drvar i Ivan Sedlo 10, Mrkonjić Grad 11, Sokolac 12, Livno 13, Doboj, Višegrad, Sarajevo i Zenica 14, Banjaluka, Zvornik, Bileća 15, Prijedor, Trebinje i Tuzla 16, Gradačac i Mostar 17, te Bijeljina i Neum 18 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana