U četvrtak manifestacija “Tate igraju za djecu”

Srna
Foto: G.S.

BIJELjINA - Humanitarno-revijalna manifestacija “Tate igraju za djecu” biće održana u Bijeljini u četvrtak, 29. februara, s ciljem promocije sporta i zdravog načina života, a sav prihod od ulaznica biće uplaćen na račun Dnevnog centra za djecu sa poteškoćama u razvoju.

Direktor Vrtića “Čika Jova Zmaj” Slaviša Vujanović rekao je da je cijena ulaznice simbolična - tri KM, a uplatom prikupljenog novca Dnevnom centru za djecu sa poteškoćama u razvoju žele da skrenu pažnju javnosti na položaj te djece.

Direktor Vrtića “Dragan i Zoran” Goran Gašić rekao je da će od 19.00 do 19.30 časova biti održan poligon spretnosti “Mi smo sportisti”, te da će učestvovati djeca iz starijih grupa iz oba vrtića.

Nakon toga će djevojčice iz starijih grupa iz oba vrtića izvesti plesnu tačku “Plesom do zdravlja”, a od 19.30 do 20.30 časova biće odigrana fudbalska utakmica očeva, saopšteno je iz Gradske uprave Bijeljina.

Ljubiša Stanišić iz gradskog Odjeljenja za društvene djelatnosti rekao je da će Gradska uprava finansijski podržati ovu i slične manifestacije jer je krajnji cilj promocija humanosti, predškolskog obrazovanja, porodice.

Profesor Nebojša Mitrović sa Pedagoškog fakulteta u Bijeljini rekao je da je cilj ovog događaja promovisanje zdravih porodičnih vrijednosti, te ukazao i na problem gojaznosti, dok je sportska aktivnost jedan od načina za njegovo rješavanje.

Humanitarno-revijalna manifestacija “Tate igraju za djecu” biće održana u četvrtak u sportskoj sali bijeljinske Gimnazije u 19.00 časova.

Organizatori ovog događaja su vrtići “Čika Jova Zmaj” i “Dragan i Zoran”, a pokrovitelj događaja je grad Bijeljina.

i

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana