U Čatrnji kod Gradiške novih 650 metara asfalta (FOTO)

M.V.
Foto: M.V.

GRADIŠKA - U Mjesnoj zajednici Čatrnja danas je u upotrebu puštena asfaltirana dionica puta u dužini od 650 metara, vrijednosti radova oko 86.000 KM.

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić naveo je da su u budžetu Grada, za ovu godinu, planirana sredstva za asfaltiranje 15 kilometara puteva u više mjesnih zajednica na području grada.

- Polako počinjemo da završavamo pojedine infrastrukturne radove na području Gradiške“ , naveo je Adžić i dodao da je izgradnja infrastrukture preduslov za privredni razvoj i bolji život građana.

On je istakao da je cilj izgradnje putevva u svim gradiškim mjesnim zajednicama da se stanovištvu omogući da imaju dobru putnu komunikaciju prema gradu i uslove da ostaju da žive na svojim domaćinstvima.

 

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Čatrnja Bogoslav Đurić rekao je da im novi asfalt znači mnogo i podsjetio da u posljednjih pet godina, zbog izgradnje carinskog terminala i auto-puta, Čatrnja bilježi značajan privredni razvoj.

- Trenutno u ovoj mjesnoj zajednici posluje oko 20 privrednih subjekata, a u toku je izgradnja novih objekata, zbog čega je ulaganje u putnu infrastruktura i potrebno i opravdano - naveo je Đurić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana