U Beogradu predstavljanje zimske ponude Olimpijskog centra "Jahorina"

Srna
Foto: Srna

BEOGRAD- Olimpijski centar "Jahorina", uz podršku Predstavništva Republike Srpske, počeo je danas u Beogradu promociju svoje zimske ponude.

Predstavnici Olimpijskog centra kroz razgovor i druženje sa Beograđanima i posjetiocima tržnog centra "Ušća" danas i sutra u terminu od 12.00 do 20.00 časova predstavljaju adute za predstojeću turističku sezonu.

Brend i marketing menadžer Olimpijskog centra "Jahorina" Jelena Škrba najavila je da posjetioce olimpijske ljepotice u sezoni, koja počinje 1. decembra, čekaju brojna prijatna iznenađenja.

"Pripremamo mnogo novih sadržaja, koji će obradovati skijaše. To su nove staze sa novim osvjeteljenjem i liftovima, kao i staza za sankanje, koja je namijenjena djeci", izjavila je Škrba Srni.

Ona je napomenula da će Olimpijski centar "Jahorina", kao jedan od vodećih ski-centara u Evropi, u predstojećoj sezoni raditi punim kapacitetima.

"Veoma je važno to što kod nas sezona duže traje, jer imamo osnježavanje koje omogućava skijanje i kada je temperatura u plusu", istakla je Škrba.

Prema njenim riječima, Olimpijski centar spremio je specijalno iznenađenje za posjetioce promocije u "Ušću" u vidu popusta na usluge od 10 odsto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana