U Banjaluci održana Konferencija beba

G.S.
U Banjaluci održana Konferencija beba

BANjALUKA - U Banjaluci je večeras održana "Konferencija beba". Ova manifestacija održala se širom Republike Srpske a cilj je promovisanje porodice i porodičnih vrijednosti .

Dječiji smijeh, muzika, zabava, sve to je obilježilo Konferenciju beba u Banjaluci. Dodijeljene su i nagrade .najmlađa beba je Maša Krecelj, najstarija – Relja Kuzmić, beba sa najviše braće i sestara – Milica Berak, a najbrža beba u takmičenju u puzanju bio je Relja Kuzmić.

Manifestacija je okupila veliki broj mališana sa porodicama i učinila Banjaluku centrom dječije radosti i sreće.

- Drago mi je zbog ove inicijative, nakon mnogo godina obnovljene, da se ovdje danas naše predivne bebe takmiče, ali ne u tom duhu da je neko bolji nego jednostavno u duhu da okupimo porodicu kao suštinu našeg društva - rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stamivuković.

Još jednom je istaknuta važnost porodice kao stuba našeg društva.

- Zaista je u ovim nekim ružnim vremenima koja su trenutno aktuelna izuzetno lijepo da se podsjetimo šta je to porodica, šta je to odgovorno roditeljstvo, koje su to prave porodične vrijednosti i koja je važnost demografske obnove Republike Srpske - navela je pomoćnik za porodicu u Ministarstvu omladine i sporta Republike Srpske Jelena Kurtinović.

Konferencija beba za cilj ima promocija zdrave porodice i poboljšanje demografske slike Republike Srpske, prenosi RTRS

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana