Trivić: Srpska ima potencijal za razvoj

Srna
Foto: srna

ZVORNIK - Potpredsjednik PDP-a Jelena Trivić istakla je danas u Zvorniku da Republika Srpska na svakom koraku nudi potencijale za razvoj i da može biti privlačna domaćim i stranim investitorima.

"Može biti privlačna domaćim i stranim investitorima na način da investicije služe razvoju, a preduslov za to je politička stabilnost, administrativne olakšice, ali, prije svega, vladavina zakona, izgradnja pravne države, rad institucija i iskorjenjivanje korupcije, što će biti prvi i osnovni zadatak i cilj nove vlasti", rekla je Trivićeva.

Trivićeva i generalni sekretar PDP-a Mira Pekić prisustvovale su sastanku Regionalnog odbora Izborne jedinice sedam, saopšteno je iz ove stranke.

U saopštenju se navodi da je to bio konstruktivan i odlično pripremljen sastanak, što pokazuje veliki stepen ozbiljnosti odbora PDP-a iz ove izborne jedinice da uđu u izborni ciklus.

"I u ove izbore ulazimo po starom Izbornom zakonu, što posebnu težinu, pored Doboja, ima i za Zvornik, pa smo spremni kao nikada da odbranimo svaki glas i izbornu volju Zvorničana i svih građana u ovoj regiji", poručila je Trivićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana