Trivić: RTRS potvrdio reputaciju jednog od najvažnijih medijskih servisa

Srna
Foto: Arhiva

BANjALUKA- Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić čestitala je rukovodstvu, urednicima i zaposlenima u Radio-televiziji Republike Srpske /RTRS/ 30 godina postojanja, te istakla da je ova medijska kuća tokom tri decenije predanog i profesionalnog rada potvrđivala reputaciju jednog od najvažnijih medijskih servisa u Republici Srpskoj.

"Odgovorno prateći društveno-političke, ekonomske, kulturne i sve druge događaje i teme koji oslikavaju društveni život Republike Srpske, regiona i svijeta, uspijevate zadržati povjerenje građana", istakla je Trivićeva.

Ona je posebnu zahvalnost iskazala za izuzetnu saradnju Ministarstva i RTRS-a u zajedničkom opredjeljenju da sve važne teme iz oblasti obrazovanja i kulture posredstvom kanala informisanja javnog servisa dođu do građana Republike Srpske i javnosti van njenih granica.

"Uz uvjerenje da ćemo u duhu ovakve saradnje nastaviti da unapređujemo resorne oblasti, od srca vam čestitam tridesetogodišnji jubilej rada", zaključila je Trivićeva.

Televizija Republike Srpske proslavlja 30 godina postojanja na dan kada je 19. aprila 1992. godine emitovan prvi Dnevnik iz banjalučkog studija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana