TRB na sajmu u Kairu realizovao dva važna ugovora

Srna
Foto: Srna

BIJELJINA - Kruna ove sajamske godine za kompaniju TRB bio je egipatski sajam “Edeks” na kojem su finalizovana dva važna ugovora i ostvareno više od 30 poslovnih kontakata, rečeno je Srni u toj kompaniji.

Riječ je o ugovorima sa državom Egipat i plasmanu upaljača za vojnu namjenu koji se proizvode u TRB pogonu “Iskra” u Bratuncu.

“Sajam u Egiptu ispunio je sva očekivanja i cilj koji je TRB sebi postavio je postignut. žEdeksž je bio i dobar pokazatelj da je egipatsko, ali i svjetsko tržište, upoznato sa asortimanom, kao i kvalitetom svakog proizvoda iza koga stoji TRB kompanija”, naveli su u TRB.

Iz kompanije su dodali da ova sajamska manifestacija za TRB predstavlja odličan završetak godine.

“Ali još važnije, motivaciju za sljedeću godinu za usavršavanje, razvoj i realizaciju brojnih ideja i vizija sjajnih ljudi koji su dio TRB priče”, ocijenili su u kompaniji.

TRB tim je na sajmu naoružanja “Edeks”, koji je održan od 4. do 7. decembra, putem eksponata, video materijala i kataloga prezentovao kompletan asortiman kompanije i na najbolji način, kako kažu, prikazao mogućnosti i potencijal namjenske industrije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana