Teslićaninu potrebna pomoć: Nakon što je zvjerski pretučen, bori se da sačuva vid

GS
Teslićaninu potrebna pomoć: Nakon što je zvjerski pretučen, bori se da sačuva vid

Bogdanu Rakiću (20) iz Teslića potrebna je pomoć humanih ljudi, kako bi spasio vid koji su mu oštetili zlostavljači Branko Jurić (24) i Armin Jašarević (25), a koji su ga brutalno pretukli 1. novembra 2016. na planini Borja.

Bogdanova majka Roberta Glancer za pomoć se obratila na društvenim mrežama.

– Nikad nisam pomislila da ću na ovaj način morati tražiti pomoć za svog sina. Mnogi znaju da je moj sin nastradao i da ima velikih problema sa vidom. Na jedno oko vidi 20% , a na drugo 10% – napisala je, između ostalog, Bogdanova majka i zamolila sve humane ljude da pomognu, kako bi njeno dijete moglo biti samostalano i da ne izgubi vid u potpunosti, piše Alo.ba.

Tada srednjoškolac, Bogdan Rakić brutalno je pretučen, a napadači su mu ošišali obrve, dugu kosu i bradu, a zatim ga najvjerovatnije automobilom vukli po asfaltu. Tom prilikom zadobio je veoma teške  povrede glave.

Okružni sud u Doboju je Teslićane Armina Jašarevića i Branka Jurića  za zlostavljanje, mučenje i brutalno premlaćivanje sugrađanina Bogdana Rakića (19) pravosnažno osudio na po četiri godine i šest mjeseci robije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana