Tegeltija i Đi: Uvjerenje da će olimpijada biti uspješno organizovana

Srna
Foto: srna

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Zoran Tegeltija razgovarao je danas u Sarajevu sa ambasadorom Kine u BiH Đi Pingom uoči otvaranja Zimskih olimpijskih igara (ZOI) u Pekingu i tokom razgovora su izrazili uvjerenje da će ta manifestacija biti uspješno organizovana bez obzira na pandemiju.

Iz Savjeta ministara je saopšteno da su sagovornici tokom sastanka ukazali na značaj održavanja olimpijskih igara i promociju vrijednosti koje one predstavljaju.

"Tokom razgovora je Tegeltija, koji će na poziv rukovodstva Kine prisustvovati otvaranju ZOI, istakao čvrsto uvjerenje da će i pored izazova uzrokovanih pandemijom virusa korona, zahvaljujući odgovornosti i sposobnosti rukovodstva Kine, ovogodišnja Olimpijada biti uspješno i dobro organizovana", saopšteno je iz Savjeta ministara.

Tegeltija je iskazao i uvjerenje da će učešće sportista iz BiH na ZOI biti na najvišem nivou, te da će ostvariti zapažene rezultate. Ovom prilikom predsjedavajući Savjeta ministara je ambasadoru Kine u BiH i prijateljskom narodu Kine čestitao Kinesku novu godinu, uz želje za dobro zdravlje, prosperitet i lični i porodični uspjeh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana