Svečana akademija povodom Dana i krsne slave Čelinca

GS
Svečana akademija povodom Dana i krsne slave Čelinca

ČELINAC - U Čelincu je održana svečana akademija povodom Dana i krsne slave opštine - Sabora Svetog arhangela Gavrila kojoj prisustvuje srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović.

Cvijanovićeva je rekla da su u Čelincu realizovani brojni infrastrukturni i komunalni projekti, ističući da podrška republičkih institucija ovoj opštini neće izostati ni u narednom periodu.

- Zadovoljni smo saradnjom koju možemo ostvariti sa ovom lokalnom zajednicom i njenim rukovodstvom. Naša pažnja usmjerena je ka njima jer, oni najbolje znaju potrebe građana i šta su prioriteri na koje treba obratiti pažnju - rekla je Cvijanovićeva, čestitavši rukovodstvu i građanima Dan i krsnu slavu opštine.

Ona je ocijenila ohrabrujućim trend povećanog broja mladih bračnih parova koji žele da ostanu u Čelincu i zasnuju svoju porodicu.

- Vidim veliki potencijal u ovoj opštini jer je naslonjena na Banjaluku, a i zato što kao lokalna sredina nudi velike mogućnosti - rekla je Cvijanovićeva.

Obilježavanje Dana i krsne slave opštine počelo je parastosom poginulim borcima i polaganjem vijenaca, a nastavljeno svečanom akademijom i kulturno-umjetničkim programom, javlja RTRS.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana